BACHADON MIOMASIDA INDOL-3 KARBINOL BILAN DAVOLASH EFFEKTIVLIGI - Hikmatova, Sarvinoz (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Bugunki kunda bachon miomasi kasalligi bilan 40 yoshdan oshganlarda 41% holatda kuzatilmoqda. Butun dunyo statistikasi bo‘yicha bachadon miomasi kasalligi garmonal buzilishi fonida 68% hollarda rivojlanishi aniqlandi.Bachadon miomasini davolashda indol-3 karbinol preparatlari keng qo‘llanilmoqda.