TA’LIM SAMARADORLIGINI AXBOROT TEXNOLOGIYALARI VOSITALARI ASOSIDA OSHIRISH - Umarova, Fotima Abduraximovna; Xalilova, K.R. (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Mazkur maqolada ta’lim tizimida raqamli texnologiyalardan foydalanish, samaradorlikga erishish uchun raqamli texnologiyalarni qanday qo‘llash mumkinligi atroflicha yoritib berilgan.