TISH ILDIZ KANALLARINI KENGAYTIRISH KIMYOVIY USULLARI - Lutfullayev , Doston Rustam o‘g‘li (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Maqolada tish ildiz kanallarini kengaytirishda kimyoviy usulda qo‘llaniladigan dori vositalari haqida ma’lumot berilgan