UMUMIY O‘RTA TA’LIM MAKTABLARIDA SMM BO‘LIMINI O‘QITISH METODIKASI - Adinayev, Sherzod Sheraliyevich; Yunusov, Jo‘raboy Zayniddin o‘g‘li (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Ushbu maqolada SMM – ijtimoiy mediya marketing haqida ma’lumot berilgan, hamda umumta’lim maktablarida informatika va axborot texnologiyalari fanida SMM bo‘limini o‘qitish metodikasi yoritilgan va SMM bo‘limini o‘qitish foydali jihatlari haqida tushunchalar berilgan.