IRI SHAXLÍ MALLARDÍN TUYAQ KESELLIKLERINIŃ ETIOPATOGENEZI - Seypullaev, A.K; Dauletbaev , N.P (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Bul teziste qaramallarda ushrasatuǵın tuyaq kesellikklerinıń etiologiyası, diagnostikası, emlew hám aldın alıw ilájları boyınsha ádebiyat analizi tiykarında maǵlıwmatlar keltirilgen