INFORMATIKA VA AXBOROT TEXNOLOGIYALARI FANI BO‘YICHA DARSDAN TASHQARI ISHLARNI TASHKIL ETISHNING AHAMIYATI - Umarova, Zaxro Abduraxim qizi; Absalamov, Shavkat Shuxrat o‘g‘li (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Ushbu maqolada umumta’lim maktablarida informatika va AT fani bo‘yicha darsdan tashqari ishlarni tashkil etishning ahamiyati, ularning turli shakllari batafsil yoritilgan.