CHET TILLARINI OʻQITISHDA PEDAGOGIK MAHORAT VA UNING AHAMIYATI - Saidnazarova , Nodira Otaxon qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada bugungi kunda chet tillarini o‘qitishda pedagogik mahorat va pedagogik texnologiyalarning ahamiyati va qoʻllanilishi haqida fikr yuritilgan. Taʼlim jarayonida turli interfaol usullarni qoʻllashda oʻqituvchida mavjud boʻlishi kerak boʻlgan kompetensiyani shakllantirish boʻyicha tavsiyalar berilgan.