ENERGIYA VA UNING TURLARI HAQIDA TUSHUNCHA - To‘rayev , G‘aybullo Umurzoq o‘g‘li (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Tabiatdagi energiya va uning turlari haqida ma’lumot berish, ulardan qanday foydalaniladi.