BOSHLANG‘ICH SINFLARDA MEHNAT TA’LIMIDAN AMALIY MASHG‘ULOTLAR - Baylepesova , Gulmira (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Boshlang‘ich sinflarda mehnat ta’limi darslarini olib borish jarayoni, mashg‘ulotlarni tashkillashtirish va amaliy darslarni yuritish haqida.