CHET TILINI O‘QITISH METODLARI VA PRINSIPLARI - Sultamuratova , Nargiza (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Chet tilini o‘rgatish va o‘qitish metodikasi, metod va prinsiplar rivojlanish tarixi, qo‘llash usullari haqida.