CHIZIQLI ALGEBRA ELEMENTLARI - Utewliyeva , Zarafshan (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Chiziqli algebra haqida tushuncha va qisqacha tarixi, matritsa tushunchasi ilim fanga kirip kelishi va amaliy qo‘lanilishi.