ЭФТАЛИЙЛАРДА ДАВЛАТ МАФКУРАСИ ВА ҲУҚУҚ ТИЗИМИ - Камолов , Жаҳонгир Мамасидиқович; Рахматова , Малика Шерзодовна (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ушбу мақолада илк ўрта асрларда давлатчилигимиз тарихида ўзига хос ўрин тутган Эфталийлар давлати мафкураси ва ҳуқуқчилигига оид, хусусан, жиноятчилик ва жазо чоралари ҳақидаги маълумотлар акс этган.