TURIZM TARAWLARINIŃ GEOGRAFIYALÍQ TIYKARLARÍ - Egamberdiev , Farrux Baxtiyarovich; Eshiniyazov, Berdiniyaz Ańsatbay ulı (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Adamlardıń migraciyalıq háreketi nátiyjesinde sayaxatshılıqtıń dáslepki formaları júzege kelgen. Geografiyanıń rawajlanıwı – bul turizmniń rawajlanıwı dep esaplanadı.