“QOBUSNOMA” ASARI NASHRLARIGA DOIR BA’ZI MULOHAZALAR - To‘xtayeva, Sojida Murot qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada Unsur al-Maoliy Kaykovusning ‘‘Qobusnoma’’ asari yaratilish tarixi, asarning nashrlari va nashrlar o‘rtasidagi ba’zi farqli jihatlar haqida so‘z yuritilgan.