IJTIMOIY HAYOTDA LIDER SHAXSINING PSIXOLOGIYASI - Murodova, Maftuna Orif qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada lider shaxsining psixologiyasi va ijtimoiy hayotdagi ahamyati va rahbar shaxsi bilan lider oʻrtasidagi farqlar hamda bugungi kunda liderga quyiladigan zamonaviy talablar ochib berilgan.