INNOVATSION PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH ASOSIDA TA’LIM SAMARADORLIGINI OSHIRISH YO‘LLARI. - Xudaibergenova, Dilnoza Ulug‘bek qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Mazkur maqolada Innovatsion pedagogik texnologiyalardan foydalanish va shu asnoda ta’lim samaradorligini oshirish yo‘llari, zamonaviy o‘qitish usullari hamda ta’limda yangi texnologiyalarning o‘rni haqida so‘z boradi.