GISSEN SHAXS SO‘ROVNOMASINING PILOTAJ TAJRIBA-SINOV BOSQICHIGA TAYYORLASH VA TADBIQ ETISH XUSUSIYATLARI - Rasulova, Guliniso Anvar qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
O‘zbekistonda 2023 yil «Insonga e’tibor va sifatli ta’lim yili» deb e’lon qilinishi ilm-fan va raqamli iqtisodni rivojlantirish, yoshlarni qo‘llab-quvvatlash va aholi salomatligini mustahkamlash hamda inson manfaatlarini ta’minlash va mahallani mustahkamlash kabi ezgu maqsadlar qo‘yilganligi sababli “Gissen shaxs so‘rovnomasining pilotaj tajriba-sinov bosqichiga tayyorlash va tadbiq etish xususiyatlari” amalga oshirilmoqda. Klinikada psixodiagnostik usullarni qo‘llashga bo‘lgan an’anaviy yondashuv o‘zining shaxsiy ilmiy ko‘nikmalaridan tashqari differensial- diagnostik vazifalar yechimlarini taxmin qilishni ham o‘z ichiga oladi.