ХОТИРА ВА ТАСАВВУРДАН ИШЛАШНИНГ ТАЛАБАЛАР ИЖОДКОРЛИК КЎНИКМАЛАРИНИ РИВОЖЛАНТИРИШДАГИ АҲАМИЯТИ - Султанов, Хайтбой Эралиевич; Маърифхўжаева, Нозима Комил қизи (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Мақолада ҳозирги глобаллашув даврида вужудга келаётган муаммолар, хотира ва тасаввурдан ишлашнинг тасвирий санъатни ўқитиш, ўқувчи-ёшлардаги ижодкорлик кўникмаларини ривожлантириш ва маънавий дунёқарашини шакллантиришдаги аҳамияти асослаб берилган.