YUQORI MOLEKULYAR BIRIKMALAR VA ULARNING AXAMIYATI - Mo‘ydinova, Dilnoza; Mamatboyev, Akbarjon (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu ishda yuqori molekulyar birikmalar xaqida ma’lumotlar keltirilib, ularning qo‘llanilishi va tabiatdagi roli, organizmda o‘tadigan jarayonlarning o‘tishida ishtiroki va boshqa tomonlari yoritilgan. Polimerlarning turlari va geometric shakli xam e’tibordan chetda qo‘ldirmasdan tushuntirilgan.