TOLMOZOR BUVA YODGORLIGI - Abdullayev, Zohidjon Tolibjon o‘g‘li (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada Namangan viloyati Uychi tumani Yorqo‘rg‘on qishlog‘i hududida joylashgan qadimiy qadamjolardan bo‘lgan Tolmozor buva yodgorligi tarixi qisqacha yoritilgan. Bundan tashqari uning qurilish uslubi, Tolmozor buvaning kelib chiqishi haqida ham alohida ma’lumot mavjud.