SHANXAY FORUMIDAN SHANXAY HAMKORLIK TASHKILOTINING SHAKLLANISH JARAYONI VA ISTIQBOLI - Toshqulova, Shahnoza Safarboy qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolda Shanxay Hamkorlik Tashkilotining asosi bo‘lgan Shanxay Forumining vujudga kelishi, uning maqsadi, g‘oyalari va birlashtirgan mamlakatlarining o‘zaro hamkorligi yakunda ularning yangi bosqichga qadam qo‘yishi asosida – Shanxay Hamkorlik Tashkilotining muhim ambitsiyalarga ega tashkilot sifatida shakllanish jarayonlari haqida fikrlar keltirilgan. Bundan tashqari bir qator sammitlarning tashkilot rivoji va salohiyatini oshirishda o‘rni xususida ham atroflicha ma’lumotlar berib o‘tilgan.