ROSSIYA IMPERIYASIDAN TURKISTONGA FOTOGRAFIYA SAN’ATINI KIRIB KELISHI - Inoyatov, Jahongir G‘opurjonovich (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Ushbu maqolada fotografiya san’atining Turkistonga qay tarzda kirib kelishi haqida ilmiy mulohazalar keltirilgan.