ZAHIRIDDIN MUHAMMAD BOBUR G‘AZALLARINING NASHRLARIGA DOIR MULOHAZALAR. - Shomurodova, Dilshoda Ilyos qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Maqolada Zahiriddin Muhammad Boburning ayrim g‘azallari matnidagi mulohazali o‘rinlar tahlilga tortilgan.