BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHLARINI LUG‘AT BILAN ISHLASHGA O‘RGATISHDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH - Namozov, Dilshod Toʻlqinovich; Narzullayeva, Zebo (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarini lug‘at ustida ishlashga o‘rgatish, bu jarayonda raqamli texnologiyalaridan foydalanish samaradorligi haqida fikr yuritilgan.