LABORATORIYA SHAROITIDA QON GURUHLARINI ANIQLASH METODIKASI - Sharipova, Dildora Rajabovna; Yuldasheva, Malika Berdiyarovna (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
ushbu maqolada laboratoriya sharoitida qon guruhlarini aniqlash bo‘yicha ko‘rsatmalar va ularning izohi keltirilgan.