BOG‘CHA YOSHDAGI BOLALARGA INGLIZ TILINI O‘RGATISH TEXNOLOGIYASI - Ro‘ziboyeva, Zarnigor; Mirzakarimova, Nilufar (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Yurtimizda chet tillarni o‘rganishga qaratilgan katta e’tibor tufayli ingliz tilini o‘rgatishni ayni bog‘cha yoshidan boshlanishi til o‘qituvchilaridan katta mahoratni talab qiladi. Bog‘cha tarbiyalanuvchilariga ingliz tilini o‘rgatish murakkab jarayondir