SOTSIAL HAYOT, IJTIMOIY MUNOSABATLAR VA SOTSIOLOGIYA - Abdusamatova, Odinaxon Abdusalom qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Mazkur maqolada hozirgi jamiyatimizda keng tarqalgan ijtimoiy munosabatlar, muammolar va ularning hal etilishida sotsiologiyaning o‘rni haqida fikr yuritilgan. Qolaversa, jahon hamjamiyatida sotsiologlarga bo‘lgan talab hamda bu kasbga oid ma’lumotlar keltirilgan.