GURUHIY JAMOALARDA ISHLASHDA IJTIMOIY FASILATSIYA - Fayzullayev, Anvar Zayniddinovich (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Insonning faoliyati u bevosita ishlayotgan jamoaga bog‘liq. (Genri Ford) Ijtimoiy-psixologik bilimlarning keng rivojlanishi inson omilini yanada chuqurroq o‘rganishga zamin yaratgandek, uning asosiy mehnat faoliyatiga ta’sirining bevosita inson ish faoliyati olib borayotgan sotsiumga bog‘liq.