BOLALARDAGI AGRESSIYANING O‘Z KELAJAKLARIGA TA’SIRI - Saidova, N.I; Boyqobilova, S.F (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Agressiya- bu odamlar, odamlar guruhiga nisbatan jismoniy va ruhiy zarar yetkazishga qaratilgan individual yoki jamoaviy xatti-harakatlar majmui hisoblanadi. Yani bir shaxs bowqa bir shaxsga zarar yetkazishga urunishi mumkin hech bir sababsiz yoki biron narsa jismni buzishga urinishi mumkin.