O‘ZBEKISTONNING BRONZA DAVRI TARIXINING SOVET VA MUSTAQILLIK DAVRIDA O‘RGANILISHI - Mo‘minov, Azizbek Boxodir o‘g‘li; To‘rayev, Islombek Isomiddin o‘g‘li (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada O‘zbekistonning qadimgi davri tarixi bronza davrining sovet davri va mustaqillik davrida turli tadqiqotchilar tomonidan o‘rganilishi tarixshunoslik nuqtai nazaridan yoritib berildi. Shuningdek maqolada tadqiqotchilarning bronza davri va uning o‘ziga xos xususiyatlariga oid qarashlari hamda sovet va mustaqillik davri tadqiqotlaridagi ayrim sezilarli farqlar tahlil qilindi.