KO‘ZOYNAK IXTIROSI: SHARQ VA G‘ARB O‘RTASIDA - Muxammadova, Robiya Ravshan qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Koʻzoynak (koʻz va oyna soʻzlaridan) koʻz nurini yaxshilash yoki uni himoya qilish maqsadida koʻzlar roʻparasiga linza tutib turuvchi romchalardir.