KORRUPSIYAGA QARSHI KURASHNING MEXANIZMLARI - Jumayev, Jasurbek Mengli o‘g‘li; Toshboyeva, Hurshida Farhod qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Bugungi kunda O‘zbekiston taraqqiyotida xalqning boy ma’naviy salohiyoti va umuminsoniy qadriyatlarga hamda madaniyati, iqtisodiyoti, ilmi, texnikasi va texnologiyasining so‘nggi yutuqlariga asoslangan tizimda korrupsiyani yo‘q qilish.