NUTQIDA NUQSONI BO‘LGAN O‘QUVCHILARNING IJODIY FAOLLIGINI OSHIRISHDA PEDAGOGIK METODLARNI AHAMIYATI - Xatamova, Nilufar Raxmatulla qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Pedagogikada metod va usul o‘rtasidagi farq ular yordamida hal etiladigan o‘quv bilish vazifalarinig hajmi va tabiatiga bog‘liq: metod umumiy o‘quv vazifasini yoki uning yirik mantiqiy qismini butunlay hal qiladi.