IKKINCHI TILDA (INGLIZ TILI MISOLIDA) TINGLAB TUSHUNISH KO‘NIKMASINI BAHOLASHDA TURLI XIL MASHQLARNING O‘RNI - Matmurotova, Umida Baxtiyor qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
ushbu maqolada ikkinchi til ya’ni ingliz tilida tinglab tushunish ko‘nikmasini baholashda turli xil topshiriqlarining o‘rni haqida hamda ularning turlari va foydalanish yo‘llari haqida so‘z yuritilgan.