SHAXS TARBIYASIDA OILA, MAKTAB VA MAHALLANING HAMJIHATLIGI - Abdisamatova, Mohinur Abdijalil qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Har bir ulg‘ayayotganyosh jamiyatning kelgusi vorislari. Ularni vatanparvar, ilmli eng avvalo vijdonli qilib tarbiyalash har bir tarbiyachining vazifasi. Biz bunday ma’suliyatli ishga befarq qaramasligimiz lozim. Bu jarayonda oila, mahalla va maktab hamkorlikni yanada mustahkamlasa yoshlarni barkamol avlod sifatida kamol topishi uchun zamin bo‘ladi.