SAID AHMADNING SO‘Z QO‘LLASH MAHORATI - Qobilova, Madina Sobir qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Taniqli adib O‘zbekiston Qahramoni va O‘zbekiston xalq yozuvchisi Said Ahmad Husanxo‘jayev ijodi, adabiy merosi haqida fikr bildiradigan bo‘lsak, asarlarida so‘zdan nechog‘lik ustalik bilan foydalanganligiga to‘xtalmasdan ilojimiz yo‘q. Chunki aynan o‘z o‘rnida qo‘llangan so‘zlargina asarning muvaffaqiyatiga xizmat qiladi.