MAHOBATLI RANGTASVIRDA KOMPOZITSION YECHIM - Toshkenboyeva, Shaxnoza (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada,rangtasvirda kompozitsion yechim nima ekanligi, undan foydalanishning ilmiy va amaliy ilmiy tahlil qilingan va bu tushuncha atroflicha yoritilgan.