YAGONA PEDAGOGIK JARAYONNI TASHKIL ETISHDA O‘QUVCHILAR JAMOASINING O‘RNI - Farxodova, Durdona Mansur qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada o‘quvchilarga jamoa usulida taʼlim berish, jamoaning rivojlanish bosqichlari, boshlang‘ich sinf o‘quvchilarga taʼlim- tarbiya berish jarayonida jamoaning o‘rni haqida fikr yuritilgan.