NUROTA TOG‘LARIDA CHO‘LLANISH MUOMMOSIGA YECHIM CHORA TADBIRLARI - Qarshiyeva, Dilafro‘z Yusuf qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Ushbu maqolada Nurota tog‘lari yonbag‘irlarida kelib chiqqan turli muommolarga yechim yo‘llari ko‘rsatib o‘tilgan.