TARQOQ SKLEROZ BILAN KASALLANGAN BEMORLARDA HAYOT SIFATI VA HARAKAT AKTIVLIGI BUZILISHIDA TRANSKRANIAL MAGNIT STIMULYAТSIYANING AHAMIYATI - Azimova, N.M.; Ibodulloyeva, M.B. (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada Tarqoq skleroz bilan kasallangan bemorlarning hayot sifati va harakat aktivligini yaxshilashda yangi inovatsion usullar bo‘yicha tadqiqot natijalari keltirilgan.