GAZ KONDENSATIDAN TSEOFORMING JARAYONI ORQALI YUQORI SIFATLI BENZIN OLISH - Erkinov, Hikmat G‘ayrat o‘g‘li; O‘rinov, Ulug‘bek Komiljonovich (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
“Zeoforming” jarayoni – past oktanli benzin fraksiyalarini (neft va gaz kondensatlarining to‘g‘ridan-to‘g‘ri ishlaydigan benzin fraksiyalari, gaz benzinlari) yuqori oktanli qo‘rg‘oshinsiz benzinlarga katalitik qayta ishlash tajribadan tortib sanoatgacha turli darajalarda sinovdan o‘tkazildi."Zeoforming" jarayoni mahsulotlarini aralashtirishda ishtirok etgan holda avtobenzin narxini pasaytirish imkoniyati ko‘rsatilgan.