HIND ADABIYOTIDA “YANGI HIKOYA” YO‘NALISHI RIVOJIDA USHA PRIYAMVADA IJODINING O‘RNI - Xalilova , Zaxro Kamoliddin qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada hind adabiyoti uchun yangilik sifatida 60-70 – yillarda rivoj topa boshlagan “yangi hikoya” yo‘nalishi hamda ushbu yo‘nalishni rivojlantirishda o‘z hissasini qo‘shgan mustaqillik davri adibasi Usha Priyamvada ijodi, adiba hikoyalarining o‘ziga xosligi, boshqa yozuvchilardan farqli uslubi bayon qilingan.