JACK LONDONʼS WORKS THAT HAVE GAINED POPULARITY - Temirboyeva, Muaddat; Mukhammedova, N.E (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Mazkur maqolada XX asr ingliz adabiyotida koʻzga koʻringan va taniqli yozuvchilaridan biri hisoblangan Jek Londonning ( Jack London) ilmiy fantastik va badiiy asarlari , asar qahramonlari taqdiri haqida soʻz yuritiladi. Jek Londonning asarlaridagi har bir obraz yuksak mahorat bilan tasvirlangan. Uning romantik yoʻnalishda yozilgan romanlari qahramonlari bunga misol boʻla oladi.