ТИЖОРАТ БАНКЛАРИ ФАОЛИЯТИНИ КЕНГАЙТИРИШДА РАҚАМЛАШТИРИШ - Қодирова, Дилафрўз Олимовна (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Иқтисодий тараққиётнинг ҳозирги босқичида жамият ҳаётининг барча соҳаларида бўлгани каби тижорат банклари фаолиятида ҳам рақамли технологияларни кенг жорий қилиш масаласи долзарб аҳамият касб этмоқда. Шундан келиб чиққан ҳолда, мазкур мақолада тижорат банклари фаолиятини рақамлаштиришнинг жаҳон тажрибаси ҳақида сўз юритилади.