MIRZACHO‘L OKRUGI TUPROQLARI DEGRETATSIYASI VA YER OSTI SUV SATHINING O‘ZGARISHI - Muxtorova, Shaxzoda Ilhom qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Maqolada turli omillar jumladan,inson faoliyati bilan bog‘liq suv, tuproq va bodshqa antropogen tasirlar natijasida landshaftning o‘zgarishi yerlarning degradatsiyasi ko‘rib chiqiladi.