SHOYIM BO‘TAYEVNING “SHO‘RODAN QOLGAN ODAMLAR” ASARIDA NOADABIY QATLAM SO‘ZLARINING QO‘LLANILISHI - Jo‘rayeva , Mehriniso Safar qizi; Xidirova, Iroda Xolmurzayevna (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada Sh. Bo‘tayevning “Sho‘rodan qolgan odamlar” nomli asarida qahramonlar tilida faol qo‘llanilgan noadabiy qatlam so‘zlar, ya’ni varvarizm va vulgarizmlar haqida atroflicha fikr va mulohazalar yuritilgan.