“TEMIR XOTIN” DRAMASINING FONETIK-FONOLOGIK TAHLILI - Jo‘rayeva , Mehriniso Safar qizi; Xidirova, Iroda Xolmurzayevna (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada “Temir xotin” dramasining fonetik-fonologik tahlili yuzasidan fikr yuritilgan bo‘lib, matnni tahlil qilishda matn tarkibida qo‘llanilgan dialogik suhbatdagi unli va undosh tovushlar, ya’ni fonetik birliklarning o‘zaro qo‘llanilishi o‘rganilgan.