FINLANDIYA TAʼLIM DASTURI NIMA UCHUN MUVAFFAQIYATLI? - Narzullayeva, Muxayyo Iftixor qizi (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2022)
Taʼlim dasturiga kiritilgan oʻzgarishlar va harakatlar natijasi PISAda namoyon boʻldi. Finlandiyada ilm-fan borasidagi oʻsishlar sezilarli edi. Muvaffaqiyatli natijalar olqishga sazovor.