POLITROPIK JARAYON MAVZUSINI O‘QITISH METODIKASI - Abdullayev, Boburjon Baxrombek o‘g‘li (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ushbu maqolada politropik jarayon haqida tushuncha va uning asosiy tenglamasini keltirib chiqarishga doir maʼlumotlar berilgan