ДАВЛАТ БЮДЖЕТИДА ИЖТИМОИЙ ХАРАЖАТЛАР - Турдиева, Якитжон Хайитбаевна; Норхўжаева, Иродахон (INTERNATIONAL CONFERENCES, 2023)
Ушбу мақолада бюджет харажатларини амалга ошириш механизмини такомиллаштириш қўйилмаларини амалга ошириш масалаларига бағишланган бўлиб , бу бўйича хулоса ва таклифлар бериб ўтилган.